Sunday, April 29, 2012

kanak-kanak riang!

Assalamualaikum...
dah lama juga tak update blog ni..
ada masa malas nak tulis..ada masa teringat kat blog tapi still malas nak taip..
[lalalala]
ok! tajuk kita hari ni KANAK2.. nakal?comel?hyper?passive?
kalau cakap pasal kanak2 ni la salu ada kat pemikiran org2 besar.. [ecehh dah besar ke saya ni~?]
fara suka budak2/kanak2 cuma satu je.. kalo tak dengar cakap bole angin jgak la..
tapi setakat ni tak naik angin lagi la.. [sebab dorang comel sangat! nak marah pun susah]
pastu kalo baby lagi la.. suka baby,tapi bila dah start menangis..fara pun nak nangis skali.. [takut!!]

nak story sikit la..
ada bestie kat U ni ajak la masuk 1 club untuk jadi mentor mentee dengan budak2 sekolah rendah...
fara pun join..
nak dipendekkan cerita..sem II baru aktif join club gemilang.. padahal sem I dah masuk..
6-8 april pergi la join program dorang ni RENDEZVOUS..
excited nak jumpabudak2 ni tapi takut jgak la... ='P

comel je dorang ni...
kami dari kumpulan SUPER COFFEE!

hah! cuba bayangkan banyak module fara je mentor dalam group yang uruskan mereka ni..
penat juga layan karenah2 mereka ni..
mentee fara 2 orang kat belakang sekali...
tak sabar nak jumpa dorang lagi short sem nanti!

1 comment: