Thursday, March 1, 2012

kerana 29 FEB : 4 tahun sekali...

Assalamualaikum...
fara nak story pendek je...
kenangan yang tak dapat lupekan..telakar la..
habis kelas hari ni pukul 3.30 petang..so, ade la mase terluang petang tu...
ain mengajak gi GIANT..ape lagi on saja lah!! farah-chan,amira n aimi zawani pun ikut skali...

1st incidence :
kami gune kereta sewa dari brother irk... adeh... dah la datang lambat...best la tunggu setengah jam! fuh! saba menguji disitu..kekeke
pastu kete banyak pulak SENSITIVE nye...amboi!! tingkap kat driver tak bole bukak pulak..then meter minyak tak betul...kat bonnet kete banyak barang!! haiyakkk!
ok la takat tu..dah sewa pakai je lah!

2nd incidence :
fara n aimi tak tentu arah kat giant tu sebab dorang yang lagi 3 orang tu carik sport shoe kat bata..kami ni la jage barang...akakaka... kami berdua merayap je la mane2 kedai...siap aimi main timbang berat lagi! keke
ape yang berlaku nye : kami bingung kejap ! adehhh

3rd incidence :
part ini yang paling best!!! hhaahaha... takut + 1st time kene ! on the way balik uia..sampai dah kat selekoh traffic light nak masuk uia...tibe2 KETE MATI ENJIN!! kami berlima mane tak menggelabah kan!! adehhh.. dah la jalan kat situ gelap.. pastu ade brother uia jgak naik motor datang tolong...memang lega ckit...tapi still dier tak reti check ape yang tak kene..pastu datang pulak polis...adeh! lagi risau kene saman ke ape ke... kejap je dier buat dah bole start enjin!! lega gler time tu...fuhhhh~

hai...memang 4 tahun sekali punye kenangan ni..
moral of the story : amik kete sewa yang elok! haha.

2 comments:


  1. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete